Mit navn er Natascha Pedersen. Jeg er 31 år og er kæreste med Tobias som er mit livs kærlighed. Sammen har vi vores hund Bonzo, vores datter Liva (november 2012) og vores søn Louis (april 2015) som er født med Læbe gumme ganespalte.

Jeg har blogget siden 2013 – dengang boede vi i Barcelona og jeg var på barsel med Liva. Tanken med denne blog er at det er mit frirum hvor jeg kan skrive om alle mine tanker og drømme om livet som mor. Skrive om de små øjeblikke som rammer ens hjerte og får mig til at smile og om de knap så sjove øjeblikke som man også skal igennem. Min familie betyder alt for mig, og bloggen vil handle om den og vores hverdag. Jeg vil også skrive om mad og mode til begge mine børn. Nu hvor Vi har fået Louis vil der være en del om ham og om at være mor til en med læbe gumme ganespalte og samtidig prøve at få ens familie og arbejde til at hænge sammen i hverdagen.

I må bære over med mig, jeg er nemlig ordblind og har svært ved at se de fejl jeg laver når jeg skriver. Så jeg beklager hvis der er en del stavefejl i min indlæg. Vil gøre mit bedste for at det hele er stavet rigtigt 🙂

Natascha

Prinsess Liva og jeg

Liva og jeg