Kosten vedrører: Grovæder og kasein

Autisme er en lidelse, der skal behandles med en række forskellige metoder, da der ikke er nogen effektiv måde til helt helbrede den. En af de måder, du kan hjælpe med at holde symptomerne på autisme under kontrol er ved at studere kost. Forældre til børn med autisme har rapporteret, at de ved at kontrollere kost, se en betydelig forskel i deres barns adfærd. To af de vigtigste dietary bekymringer er grovæder og kasein.

Grovæder er et stof, der findes i mange almindelige fødevarer, med hvede, rug og ege er de største syndere. Kasein er fundet i mejeriprodukter som mælk. Hvis du eller dit barn med autisme spiser mange fødevarer med disse produkter i dem, som brød eller oste, kan du være købedygtig bedre kontrol autistiske adfærd ved at reducere forbruget af sådanne fødevarer.

Er vanskeligheden at fordøje grovæder og kasein kommer fra manglende evne til at håndtere digestively peptider med disse stoffer. Da de ikke er brudt som i en normal krop, er disse ekstra peptider absorberes i blodbanen. Forhøjede niveauer af peptider forstyrre vigtige hjernefunktioner, bidrager til effekten af autisme. Ved skæring fødevarer indeholdende grovæder og kasein ud af dig eller dit barns kost, kan du hjælpe kroppen med processen med at nedbryde peptider til stede i kroppen. Hvis du vil se, hvis du eller dit barn har en høj absorptionshastigheden af disse peptider, kan din læge administrere en simpel urintest.

Tale med en diætist eller en læge før du foretager større ændringer i din kost. Når du beslutter at skære grovæder og kasein fra din kost, forsøg ikke at gøre dette på en gang. Skære noget fra din kost pludselig er usundt, og din krop kunne gå i tilbagetrækning. I stedet langsomt begynde at reducere mængden af brød, korn og mejeriprodukter, indtil du ingen spiser. Du læge kan give dig en komplet liste over alle de fødevarer, der indeholder grovæder og kasein, hvis du virkelig ønsker at skære dem alle fra din kost. Det kan imidlertid være nødvendigt at få de næringsstoffer, som du finder i grovæder og kasein produkter på en anden måde, som med kosttilskud. Igen, din læge kan hjælpe i denne beslutning. Samlet, opretholde en afbalanceret kost er den sundeste ting at gøre. Forlader grovæder og kasein produkter ud af din eller dit barns kost kan hjælpe kontrollere autistiske adfærd, så det er en mulighed, der bør overvejes, men helt at spise en sund kost er den bedste måde at holde dig og din familie sund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.