“OOP” faktoren i samleting

Har du nogensinde undret dig over betydningen af “OOP” i en auktion eller reklame for en film?

Næsten alle er klar over, at bøger ud af print (OOP) og blive ønskeligt som samlerobjekter, men kun få af os nogensinde holder op med at overveje, at det samme gælder også for film i VHS og DVD-format.

Samlere er meget fortrolig med OOP, og ofte bruger dette udtryk til at reklamere for deres produkter. De indser, at rummet i titellinjerne produkter er normalt begrænset til 30-60 tegn, så de bruger “OOP” forkortelse for at spare plads.

OOP udtryk bruges ofte sammen med en dato og ordet “dækning.” Kollektivt, betydning disse begrebers produktet og pakke kunstværker ikke længere bliver produceret.

Når distributører sælger ud af deres lager for en bestemt vare bliver de svære at finde. Hard-core samlere og sælgere, normalt hvor til at finde elementer, men det er mere vanskeligt for den gennemsnitlige collector. Helt nye og fabrikken lukkede OOP film kan hurtigt blive højt værdsat samleobjekter, ligesom OOP bøger og musik.

Sidst, der har været en reel velsignelse i auktioner og e-butikker tilbyder OOP titler. Elementer er normalt angivet i sælgerens lager eller er tilgængelige via nogle indirekte kilde.

Som en lille advarsel, har de fleste samlere lært at være meget opmærksomme på en varer butik nummer. Denne vigtige oplysning er antallet anført på boksen elementer dække, jakke eller. Butik nummer er en nem måde for collector’s til at identificere studiets ægthed, beviser, at varen er ægte og i virkeligheden er udsolgt fra forlaget. Dette er især vigtigt, hvor udenlandske varer udbydes, fordi nogle versioner er ikke OOP overhovedet og de er bestemt til at narre den gennemsnitlige collector.

Nogle samlere, der bud på auktioner indsamler ikke for økonomisk vinding, men vil blot et element til den rene nydelse af eje selve emnet. De kan krølle op med deres yndlingsbog eller se deres favorit film at vide erfaring med deres OOP element vil være en virkelig enestående oplevelse.

Uanset hvad dine grunde til at købe OOP elementer, kan du være sikker på, at sælgere vil indeholde alle de oplysninger, du har brug for at gøre en informeret og klog beslutning, når du beslutter dig for at købe.

Uanset hvad din motivation, når du foretager et køb, skal det som en investering eller bare til ren glæde af at se en af dine yndlingsfilm, du er sikker på at finde indsamling af OOP film både interessant og givende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.