Tøj, du kan købe nu og betale senere

Det bliver mere populært at shoppe tøj online, som du kan betale senere og købe nu. Mange onlinebutikker tilbyder køb-nu-betal-senere-muligheder og endda tøjkataloger. Disse muligheder kan bruges til at erstatte tøj, du har solgt, eller til at erstatte tøj, som du ikke længere har råd til. Køb nu og betal senere optioner er en god mulighed for dem med dårlig kredit eller begrænset kredit.

Din bank er det bedste sted at starte, hvis du er i tvivl om, hvordan du ansøger om køb-nu-betal-for sent. Denne mulighed er tilgængelig i næsten alle banker, så det er nemt at finde en, der passer til dine behov. Du kan foretage betalinger i nemme rater. Du kan enten betale store varer med et engangsbeløb eller sprede omkostningerne over flere måneder. Du kan købe nu og da betale det af i mindre, lettere at administrere rater. Du kan også indstille en betalingsgrænse for at betale resten senere.

Overstock, QVC og Progressive Leasing er nogle af de mest kendte køb nu, betal senere hjemmesider – sådan fungerer køb af tøj på afbetaling. Der er endda butikker, der giver dig et kreditkort og giver dig mulighed for at købe nu og betale senere uden kreditkontrol. Mange af disse butikker tilbyder layaway-muligheder og andre muligheder for at hjælpe dem med dårlig kredit med at betale for tøj. Hvis du har dårlig kredit, er det bedst at shoppe rundt efter de bedste tilbud.

Mange onlinebutikker tilbyder muligheder for at købe nu og betale senere for børnetøj. Kmart tilbyder for eksempel en layaway-mulighed, hvor du kan betale saldoen efter at have foretaget de to første betalinger. Du kan også shoppe online for børnetøj, der accepterer PayPal kredit, hvis du leder efter en anden mulighed. Mange butikker tilbyder størrelsesudvekslinger gratis. Disse butikker tilbyder en nem måde at købe tøj på uden at bryde banken.

Ifølge Amazon Mechanical Turks nylige undersøgelse brugte 51% af kunderne en pay-later eller buy-now service. Disse tjenester bliver stadig mere populære, og tøj er den største kategori. Disse tjenester bruges af de fleste forbrugere, med husholdningsartikler og tøj i spidsen. De mest efterspurgte køb omfatter kosmetik, husholdningsartikler, tøj og husholdningsartikler. Dataene er dog ikke afgørende.