At give dragen kunstner kredit

Snart vil jeg indlæsning af billeder af drager næsten hver dag et websted… for alle dem personlig nydelse. Alle disse dragon billeder er ikke skal sælges eller anvendes til kommercielle formål uden tilladelsen kunstner på dette websted.

Jeg plejede at gå og se web-sider, der var bare billeder af drager med ingen kunstner krediteret. Jeg forsøger at sætte kunstnernavn med alle de bogførte billeder også hvis er svært at sige, hvis halv dragon billeder på internettet er ophavsretligt beskyttet. Hvis billederne er ophavsretligt beskyttet, eller kunstneren tilfældigvis ikke ønsker deres Art indsendt er købedygtig lade mig vide, så jeg kan fjerne det fra hjemmesiden. For de billeder, der har en ukendt kunstner, er det muligt for folk at efterlade en kommentar med kunstnernavnet, hvis de kender den.

Som kunstner selv jeg føler snydt når mit arbejde bliver brugt af en anden uden at give mig kredit. Ved hjælp af arbejde uden at bogføre de krediterede kunstner, stjæler den person, der udstationering. Jeg forsøger at løse dette problem med mit site, så at folk kan finde billeder sammen med kunstneren.

Dette er bare min lille indsats for at give kredit til dem, der fortjener den.

Besøg at se mit arbejde hidtil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.